Minőségügy

A beszállítóink az első számú minőség biztosítóink

Környezeti és Minőségpolitika

Yonix Trade Kft. elkötelezett a világszínvonalú fémmegmunkálási szolgáltatás nyújtásában, amely kielégíti a vevői igényeket és elvárásokat mind a határidő, költséghatékonyság és környezet tudatosság terén, miközben megfelel vagy meg is haladja a helyi egészségügyi, környezetvédelmi és biztonsági előírásokat.

Ennek a rendszernek a fenntartásához folyamatosan hallgatunk a vevői igényekre, munkatársainkra és egyéb szereplőkre, elemezzük a folyamatainkat és megtesszük a szükséges lépéseket, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, folyamatosan fejlesszük a hatékonyságunkat, munkatársainkat, valamint a közösséget és az üzleti kapcsolatokat.

A tapasztalt és átvilágított beszállítóink képezik a kulcsát annak a minőségnek, amiért a vevőink bennünket választottak. Az ő innovatív gondolkodásmódjuk, elkötelezettségük és minőség iránti elhivatottságuk segít bennünket, hogy szolgáltatásunkat folyamatosan fejlesztve vevőinket határidőre a lehető legjobb minőségben szolgálhassuk ki.

Amennyiben szükséges, Yonix Trade Kft. minőségügyi mérnöki csapata fejlett minőségirányítási eszközöket is használatba vesz, (mint például folyamat képesség vizsgálat) annak érdekében, hogy meggyőződjön arról, hogy a gyártott termék folyamatosan megfelel a legszigorúbb minőségi elvárásoknak.

A Yonix Trade Kft.-nél hisszük, hogy a vevői igények a legfontosabbak, ezért a minőségügyi rendszerünket úgy terveztük meg, hogy a minőség iránti elhivatottság már a beszállítói lánc legalsó szintjétől kezdve része legyen minden folyamatnak. Minden termék ellenőrzését elvégzik kollégáink szállítás előtt, hogy megbizonyosodjanak róla, hogy a termék tökéletesen megfelel a vevői elvárásoknak.

Beszállítóink ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkeznek, amely garantálja a gyártási folyamat közi ellenőrzést, valamint a megbízható forrásból, bizonylattal rendelkező alapanyagok felhasználását.

Szükség esetén, vagy vevői igény esetén lehetőség van az alkatrészek vizsgálatára akkreditált mérőlaborban.

Mindegyik mérőeszköz, amit a gyártásközi vagy a végátvételi ellenőrzés során használunk rendszeresen kalibráltatva van, hogy biztosítható legyen az eredmények hitelessége.

ISO 9001:2015 logo ISO 14001:2015 logo