YONIX TRADE

Egy partner, több megoldás

Történetünk

Minden vevői igény eltér kicsit. Legyen az egy egyszerű esztergált alkatrész, vagy egy összetett hegesztmény hajlított, lézervágott lemezből és forgácsolt alkatrészekből, különleges felületkezeléssel. Fontos, hogy minden információ rendelkezésre álljon és figyelembe vegyük a különféle vevői igényeket. A célunk, hogy megtaláljuk az egyénre szabott tökéletes megoldást mindenféle gyártási igényre és egy komplett megoldásként kínáljuk azt partnereink számára.

A Yonix Trade Kft. kiterjedt beszállítói hálózata ellenőrzött és minősített beszállítókból és szolgáltatókból áll. Az ő tudásukat és kapacitásukat igénybe véve, a fémmegmunkálás szinte minden területéről tudunk megoldással szolgálni.

Akár egyedi alkatrészre vagy termékek sokaságára keres beszállítót, biztosan tudunk megoldást kínálni.

 

Rólunk

A Yonix Trade Kft.-t 2014-ben alapítottuk  többéves nemzetközi gyártó cégnél eltöltött tapasztalatot követően. Ezalatt az évek alatt felismertük a magyarországi műhelyekben rejlő potenciált és megláttuk a rést a hazai cégek és a nemzetközi vevők között.

Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a piaci szereplők között lévő rést a tőlünk tellhető legjobb szolgáltatást nyújtva hidaljuk át. Ehhez elengedhetetlen a megbízható hazai beszállítói háttér amely a fémmegmunkálási ipar szinte teljes portfólióját lefedi. A hagyományos esztergától és marástól kezdve a CNC vezérelt társaikon keresztül, sík és csőlézer vágón át, lemez és csőhajlítás, hegesztés és felületkezelő alvállalkozókig. A kiterjedt beszállítói kapacitást használva lényegesen nagyobb gyártói kapacitás áll rendelkezésünkre mint a különálló műhelyek számára.

A szolgáltatásunkon keresztül partnereink időt spórolhatnak meg a magyarországi beszállítók felkutatása során mégis a lehető legjobb szolgáltatásban részesülhetnek (gyártási kapacitás, határidő és ár tekintetében), az egyedi igényeikre szabva.

Ha úgy érzi, hogy szolgáltatásunkkal az ön cége is profitálhat, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk és örömmel állunk rendelkezésére!